Legalisering

Vi oversætter dine tekster til urdu.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Kommercielle og legaliserede oversættelser til og fra Urdu.

Hvis du har behov for at få oversat dit dokument til urdu, kan Legalisering.dk hjælpe med dette. Vi kan tilbyde at legalisere denne type oversættelse, hvor vi fastsætter vores virksomhedsforside, og skriver under på at vi som virksomheden står inde for oversættelsen. Denne påtegning fra notaren vil kunne blive legaliseret med en apostille fra Udenrigsministeriet.

Kommercielle oversættelser til og fra urdu

Ud over denne løsning, som bruges mest på officielle dokumenter som attester, testamenter og bankudskrifter (med mere), kan vi også tilbyde almindelige oversættelser, såsom produkttekster og fuldmagter. Kontakt os om hvad dit dokument vil have brug for, og vi finder en løsning sammen.

Urdu oversættere

Legalisering.dk har kontakt til flere oversættere der specialiserer sig i oversættelse til urdu. Du kan trygt kontakte os via vores kontaktformular, og vi finder dig en løsning på dit behov.

Prisen på en urdu oversættelse

Vi skal have kontakt med vores urdu oversætter inden vi kan give dig en pris og leveringstid. Vi stræber os for at have en kort svartid, og du kan forvente at få svar på din forespørgsel indenfor 24 timer.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter mange alsidige tekster for både erhverv - og private kunder. 

Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere der har specialiseret sig indenfor forskellige industrier og emner. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden. 

 Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter vores projektleder vil vende tilbage til dig.          

Du får leveret din urdu oversættelse med GLS     

Når Legalisering.dk laver en legaliseret oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor eller pakkeshop.

Urdu oversættelser som hasteopgaver 

Legalisering.dk tager et mindre hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os via kontaktformularen, og vi kigger på det hurtigst muligt - ellers er du velkommen til at ringe eller chatte med os, for at informere om dit behov.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, undtaget helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00, og vi træffes kun personligt efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796